En enklere hverdag med robotklipper

Hagen skal være et fristed, et sted for avslapning og hygge. En robotklipper gjør hverdagen enklere. Med en robotklipper kan du nyte late sommerdager mens plenen alltid er nyklipt, uten at du knapt har løftet en finger. Hvilken klipper du velger, avhenger av faktorer som plenens størrelse og terreng. 

Vurderer du en robotklipper fra Husqvarna, kommer vi på befaring. Da anbefaler vi en robotmodell med utgangspunkt i arealet, kompleksiteten og eventuelle hindringer som trær, skråninger og planter. Samtidig gir vi et pristilbud på robot og komplett installasjon. Installasjonen innbefatter kjøring, arbeid og installasjonsmateriale som ledninger og koblinger. For å fungere optimalt og unngå utforkjøring trenger robotklipperen en begrensningssløyfe eller en ledning i plenen som den oppfatter som ytterkanten av det arealet den skal klippe. Der det er mulig blir ledningene lagt med maskin som skjærer et spor i plenen mens den samtidig legger ledningen i sporet.

Robotene fra Husqvarna har i tillegg én eller flere guidekabler. Guidekablene gjør roboten vesentlig mer effektiv og hjelper den med å orientere seg, blant annet ved trange passasjer, og når den skal tilbake til ladestasjonen.

BestHegra tilbyr også vinterlagring, reparasjoner, service og programvareoppdateringer på robotene

Hva er Husqvarna Automower

GPS-sporing/appstyring

Funksjoner og installasjon

Addresse : Mellomriksvegen 969 7520 Stjørdal
Tlf : 400 32 172
E-post : petter@hegrabensin.no
www.beststasjon.no

Åpningstider

08-16
og etter avtale