Om oss

Velkommen til Hegra Bensinstasjon

Kontakt oss

Din bensinstasjon ved E14 i Stjørdal

Vi er stolt medlem av bensinstasjonskjeden Best Stasjon AS, og har siden starten vært en pålitelig og trofast leverandør av drivstoff til vårt lokalsamfunn.

Best Hegra har vært drevet av familien Bjørnevik i tre generasjoner, og vi legger vår stolthet i å levere kvalitetsprodukter og enestående kundeservice. Vi er opptatt av å gi deg mer enn bare drivstoff til bilen din - vi ønsker å tilby deg en positiv og hyggelig opplevelse hver gang du besøker oss.

Best Stasjon AS er en unik bensinstasjonskjede som eies og drives av forhandlerne selv. Som medlem av Best Stasjon AS, har vi tilgang til de beste produktene og den nyeste teknologien på markedet. Vi har nærmere 130 stasjoner og 22 energi-forhandlere over hele landet, og vår visjon er å være den foretrukne drivstoffleverandøren i Norge.

 

Takk for at du valgte å besøke oss på Hegra Bensinstasjon - vi håper å se deg igjen snart!

Mer enn bare drivstoff

I tillegg til å levere drivstoff er vi også stolt leverandør av robotklippere, utstyr fra Husqvarna og ATV-hengere fra Kranman AB.

Besøk oss gjerne neste gang du er på veien

Visste du at du kan bestille pizza og hamburger før du ankommer bensinstasjonen? På denne måten kan maten ligge rykende varm og vente på deg til du kommer. Vi ser frem til å ta imot deg!

Kontakt oss