Motorsager og gressklippere med kvalitet i hver detalj

Godt verktøy gjør arbeidet effektivt. Husqvarna leverer noen av de beste skog- og hagemaskinene på markedet. Husqvarna jobber kontinuerlig med forbedring, og maskinene har kvalitet i hver minste detalj. Langvarig ytelse, kombinert med enkelt vedlikehold, ergonomsik design og maksimal effektivitet, gjør Husqvarnamaskiner til et godt valg.

Motorsager

Husqvarna produserer robuste, pålitelige motorsager som bruker lite drivstoff. De er utviklet med tanke på sikkerhet og funksjonalitet, og er brukervennlige og svært sikre. En Husqvarna motorsag passer enten du er profesjonell skogsarbeider eller trenger sag privat.

Snøfreser

Er du lei av å stadig måke snø om vinteren? En snøfreser fra Husqvarna vil gjøre vinteren langt mer behagelig. Snøfreserne har stor kapasitet og kan brukes på all slags underlag. De er utstyrt med ulike hastigheter som kan justeres avhengig av snøforholdene.

Gressklippere

Husqvarna produserer gressklippere for ethvert bruk, fra mindre private plener til større hager.  Alle klipperne har samme robuste kvalitet og brukervennlighet. Med Husqvarnas lettdrevne gressklippere får du en perfekt plen med liten innsats. De har optimal ergonomi, er enkle og manøvrere og høy funksjonalitet.

Ryddesager

Husqvarnas ryddesager kommer til på trange steder og er utstyrt med ergonomiske detaljer som reduserer belastningene på kroppen betraktelig. Med en ryddesag fra Husqvarna blir arbeidet gjort effektivt på en komfortabel måte.

Arbeidsklær og fritidsklær

Klær fra Husqvarna er utviklet med tanke på komfort og beskyttelse og er spesielt egnet for hagearbeid og skogsarbeid. De gir god bevegelighet og er laget av slitesterke materialer som er ment å tåle intens daglig bruk. Vi fører klær i flere størrelser.

Addresse : Mellomriksvegen 969 7520 Stjørdal
Tlf : 400 32 172
E-post : petter@hegrabensin.no
www.beststasjon.no

Åpningstider

08-16
og etter avtale