Topp Kvalitet i over 300 år!

Husqvarna er en av verdens mest erfarne produsenter av maskiner og elektronikk. Konsernet startet med rifleproduksjon for 325 år siden, og er nå verdensledene innen husholdningsartikler, elektronikk og hagemaskiner. Produktene deres er å finne i over 100 land.

Husqvarna jobber kontinuerlig med utvikling og er kjent for solid kvalitet og banebrytende teknologi, De går aldri på kompromiss med sine høye kvalitetskrav, og uansett hvilket Husqvarnaprodukt du kjøper, kan du være sikker på at holdbarheten er lang, og funksjonaliteten høy.

Jernhesten fra Lennartsfors

Trenger du en pålitelig maskin til transport i ulendt terreng, bør du vurdere Jernhesten fra Lennartsfors. Den går smidig i terrenget, er svært driftsikker og forenkler arbeidet betraktelig. Med flere funksjoner og tilbehør har den et bredt bruksområde og passer til både frakt av tømmer, elg etter jakt og andre tunge kolli. 

ATV-hengere fra Kranman AB

Kranman AB leverer noen av markedets mest driftssikre ATV-hengere. De er stabile, selv i svært krevende terreng. Alle Kranmans hengere er utstyrt med en ventil som gjør at vognen stopper automatisk samtidig med firehjulingen. Hengerne er utstyrt med flere funksjoner og kommer med en lang rekke tilbehør, avhengig av bruksområde.

Addresse : Mellomriksvegen 969 7520 Stjørdal
Tlf : 400 32 172
E-post : petter@hegrabensin.no
www.beststasjon.no

Åpningstider

Man - Fre 07-22
Lør - Søn 08-22